Návštěva u Enzouše + coursing Brno-Dvorska

10.05.2009 00:00

V pátek po oběde jsme se s Kamčou a páníkem vydali směr Brno. Jeli jsme navšívit naše kamarády Káťu, Petra a Enzouše. Po příjezdu nastalo seznamování Kamči s Besinkou, které dopadlo na výbornou. Kluci se rychle přivítali a už jsme vyráželi na procházku do lesa a polí. První zastávka byla u rybníka, kde jsme zkoušeli kluky nalákat do vody. Dokonce se kvůli tomu obětoval Kubas a ukazoval jim jak se do tý vodičky leze.

 

Kluci se sice jednou celý namočili, ale že by našli zálibu v koupání se říct opravdu nedá. Tak jsme pokračovali dál. Běhání v poli a vedle kola je bavilo mnohem víc:)

 

 Po prochajdě se kluci nadlábli a odpočívali a páníčci se dali do grilování:)

 V sobotu ráno jsme vyrazili do Brna na trénink v coursingu. Zaplatili jsme každýmu dva běhy a šli se projít na pole než připraví dráhu.

 První běh běžel Kamča s Fame a na druhý běh jsme mu zkusili nandat košík, aby si zvykal. Trochu jsme se toho báli, protože na něj není zvyklý, ale běžel pěkně. Krásně vystartoval, ale v zatáčce ztratil střapec z dohledu a chvíli trvalo než ho zase našel. Potom ale pěkně doběhl do cíle. Musíme taky pochválit Enza jak pěkně běžel za střapcem:))Doufám že se to ve Svitavách taky prolomí! Ve volných chvílích jsme se s klukama procházeli nebo odpočívali ve stínu.

—————

Zpět


Kontakt

Tereza Šimanová

Praha 10

icq: 232-350-419